Οδηγός πολιτισμού για παιδιά

To mini tennis club ανοίγει τις πόρτες του στις 27 Οκτωβρίου. Πρόκειται για ένα νέο χώρο με κλειστά σύγχρονα γήπεδα ώστε κανένα μάθημα να μη χάνεται λόγω καιρού. Περιλαμβάνει δραστηριότητες και παιχνίδια με τη χρήση ρακέτας και με ειδικά μπαλάκια κατάλληλα για τα παιδιά. Ετσι αποκτούν από μικρή ηλικία ένα ισχυρό κίνητρο για μάθουν να παίζουν τένις. Παράλληλα επιτυγχάνουν ανάπτυξη κοινωνικότητας, συνεργασίας αλλά και αθλητικής παιδείας. Τα μαθήματα χωρίζονται ανά ηλικία και συγκεριμένα:

Για τα παιδιά από 2-3 ετών: Το μάθημα γίνεται με διαδραστικό τρόπο με τη συμμετοχή των γονέων. Τα παιδιά από νεαρή ηλικία έρχονται σε επαφή με το τένις με διασκεδαστικό τρόπο προάγωντας τη σωματική και ψυχική υγεία και ωριμάζουν ψυχοκινητικά.

Για τα παιδιά 4-5 ετών: μαθαίνουν τα βασικά χτυπήματα του τένις (forehand, backhand, servis, volle) καθώς και τους κανόνες του παιχνιδιού.

Για τα παιδιά 6-8 ετών: αρχίζουν να κάνουν ανταλλαγές μεταξύ τους στα mini tennis courts και προετοιμάζονται για την ομαλή ένταξη τους στα κανονικού μεγέθους courts έχοντας όλα τα εφόδια και τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες.

Πηγή: https://kidshub.gr/listing/athlopedies/mini-tennis-club/

Book your trial now

* Η ομάδα μας θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας για την επιβεβαίωση του ραντεβού.

Ενημέρωση Covid

Η ομάδα της Mini Tennis Club τηρεί όλα τα πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας. Στο χώρο μας εισέρχονται μόνο εμβολιασμένοι / νοσήσαντες ενήλικες. Τα παιδιά άνω των τεσσάρων ετών εισέρχονται μόνο με αρνητικό self test 24ώρου. Η χρήση της μάσκας είναι απαραίτητη για όλους τους ενήλικες. Ο χώρος μας είναι Covid Free, το προσωπικό μας πλήρως εμβολιασμένο.

info@atwa.gr