Ομάδα

Γιώργος Πετρόπουλος

Ο Γιώργος Πετρόπουλος, εμπνευστής, ιδρυτής και προπονητής του Mini Tennis Club, με πολυετή προπονητική πείρα, σχεδίασε σε συνεργασία με έμπειρους προπονητές και ειδικούς επιστημονικούς συνεργάτες δραστηριότητες κατάλληλες για παιδιά κάθε ηλικίας. Στόχος του Γιώργου είναι να καταφέρει, όχι μόνο να εισάγει τα μικρά παιδιά στον κόσμο του τέννις, αλλά και να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το συγκεκριμένο άθλημα σε ψυχικό, πνευματικό και σωματικό επίπεδο. Γνωρίζει καλά πως συναναστροφή με τα άλλα παιδιά αλλά και η διαφορετική συνθήκη συνύπαρξης με τους γονείς, εμπλουτίζει σημαντικά των εσωτερικό κόσμο των παιδιών.

Ανδρέας Ανηψητάκης

Ο Ανδρέας ασχολείται με την αντισφαίριση από την ηλικία των 6 ετών σε αγωνιστικό επίπεδο και εργάζεται ως προπονητής από το 2013. Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην προπονητική αντισφαίρισης, ενώ έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων σχετικά με τη διδασκαλία mini tennis.

Κωνσταντίνος Θάνος

Ο Κωνσταντίνος είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην προπονητική αντισφαίρισης και εργάζεται ως προπονητής από το 2016. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια mini tennis, ειδικής αγωγής και κινητικής και ψυχολογίας της άσκησης.

Μαριάννα Πέππα

Η Μαριάννα ασχολείται με την αντισφαίριση από την ηλικία των 10 ετών σε αγωνιστικό επίπεδο και εργάζεται ως προπονήτρια από το 2013. Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην προπονητική αντισφαίρισης, ενώ έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων σχετικά με τη διδασκαλία mini tennis.

Ζαφειρέλλη Αναστασία

Η Αναστασία ασχολείται με την αντισφαίριση από την ηλικία των πέντε ετών σε αγωνιστικό επίπεδο και εργάζεται ως προπονήτρια από το 2011 με ιδιαίτερη έμφαση στο mini tennis και την εκμάθηση αρχαρίων. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα σεμιναρίων σχετικά με την προπονητική της αντισφαίρισης αλλά και την αθλητική αποκατάσταση.

Νάση Κανελλοπούλου

Η Νάση Κανελλοπούλου έχει σπουδάσει επικοινωνία και διεθνείς σχέσεις. Οραματίστηκε τη δημιουργία του Mini Tennis Club μαζί με τον Γιώργο Πετρόπουλο. Η Νάση είναι το δημιουργικό μυαλό, είτε σε εικαστικό επίπεδο είτε σε επικοινωνιακό. Επίσης, είναι εκείνη που αναλαμβάνει την παρουσίαση του έργου και του μηνύματος του Mini Tennis Club προς τα έξω.

Βεατρίκη Μαρκάτου

Η Βεατρίκη αναλαμβάνει τους δικούς της τομείς στην υλοποίηση των καθημερινών ευθυνών. Είναι εκείνη που διατηρεί άμεση και διαρκή επαφή με τους γονείς και είναι εκεί για να τους εξυπηρετεί σε ότι χρειάζονται.

Book your trial now

* Η ομάδα μας θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας για την επιβεβαίωση του ραντεβού.

Ενημέρωση Covid

Η ομάδα της Mini Tennis Club τηρεί όλα τα πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας. Στο χώρο μας εισέρχονται μόνο εμβολιασμένοι / νοσήσαντες ενήλικες. Τα παιδιά άνω των τεσσάρων ετών εισέρχονται μόνο με αρνητικό self test 24ώρου. Η χρήση της μάσκας είναι απαραίτητη για όλους τους ενήλικες. Ο χώρος μας είναι Covid Free, το προσωπικό μας πλήρως εμβολιασμένο.

info@atwa.gr