Υπηρεσίες

Διοργάνωση Πάρτυ - Γνωριμία με το Άθλημα

Mini Tennis Club on the Go

Διατροφολόγος

B2B Συνεργασίες

Διοργάνωση Πάρτυ

Ο χώρος μας ενδείκνυται και για τα πάρτυ (γνωριμία με το άθλημα) των παιδιών, καθώς παρέχει την απαραίτητη ευρύχωρη κλειστή αίθουσα, ασφάλεια αλλά και διασκέδαση με παιχνίδια και άθληση. Είναι αποδεδειγμένο πως τα παιδικά πάρτυ που περιλαμβάνουν οργανωμένη απασχόληση είναι τα πιο επιτυχημένα και εύκολα για τους γονείς. Καλέστε μας για να κανονίσουμε τα πάντα με τον καλύτερο τρόπο!

Mini tennis club on the go

To Mini Tennis Club πηγαίνει βόλτες και μπορεί εύκολα να βρεθεί στον χώρο που επιθυμεί κάποιος ώστε να διασκεδάσει και να απασχολήσει παιδιά όπου εσείς επιλέξετε να κάνετε το πάρτυ ή την εκδήλωσή σας. Επικοινωνείτε λοιπόν μαζί μας και εμείς θα έρθουμε στον χώρο σας για να διασκεδάσουμε και ταυτόχρονα να καλωσορίσουμε τους μικρούς μας φίλους στο άθλημα του τένις. Πολλά παιχνίδια, γεμάτα χρώματα και εκπλήξεις, αλλά και άλλες αμέτρητες επιλογές για τους μικρούς μας φίλους χωρίς να κάνετε βήμα! Για events που θα μείνουν αξέχαστα.

Εκδρομή στο MTC

Αν έχετε σχολείο ή παιδικό σταθμό, τότε το MTC είναι η καλύτερη επιλογή για διοργάνωση εκδρομής. Το πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό μας θα αναλάβει την απασχόληση των παιδιών του σχολείου σας και τα παιδιά θα είναι κατενθουσιασμένα!

Mini Tennis goes to School

Το MTC αναλαμβάνει την δραστηριότητα του mini tennis σε σχολεία και παιδικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Αττική. Ετήσιο πρόγραμμα για όλα τα παιδιά από 3 ετών.

Διατροφολόγος

Το mini tennis club συνεργάζεται με τη γιατρό Βήχα Ειρήνη ενδοκρινολόγο, διαβητολόγο και ειδική στον μεταβολισμό. Για τα μέλη του club παρέχεται επίσκεψη στο ιατρείο για μέτρηση βασικού μεταβολισμού, διατροφικές συμβουλές και κλινική εκτίμηση του ύψους και βάρους του παιδιού στην τιμή των 30 ευρώ. Οι υπηρεσίες παρέχονται από την γιατρό στο ιατρείο της στην Κηφισιά, Αγίου Δημητρίου 3. Για ραντεβού μπορείτε να καλέσετε στο τηλ. 210 8015663.

Book your trial now

* Η ομάδα μας θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας για την επιβεβαίωση του ραντεβού.

Ενημέρωση Covid

Η ομάδα της Mini Tennis Club τηρεί όλα τα πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας. Στο χώρο μας εισέρχονται μόνο εμβολιασμένοι / νοσήσαντες ενήλικες. Τα παιδιά άνω των τεσσάρων ετών εισέρχονται μόνο με αρνητικό self test 24ώρου. Η χρήση της μάσκας είναι απαραίτητη για όλους τους ενήλικες. Ο χώρος μας είναι Covid Free, το προσωπικό μας πλήρως εμβολιασμένο.

info@atwa.gr