Τα πάντα για το παιδί και τους γονείς

Let’s play tennis baby! Kαι ναι, κυριολεκτούμε! Το πρώτο indoor tennis club για παιδιά, και μάλιστα πολύ μικρά παιδιά, στην Ελλάδα είναι πραγματικότητα για να προσφέρει την απόλαυση του αθλήματος σε μικρούς φίλους και να τους εισάγει στη μαγεία του… βρέξει χιονίσει!

• Level 1
Αφορά παιδιά 2-3 ετών. Το μάθημα γίνεται με διαδραστικό τρόπο με τη συμμετοχή των γονέων. Τα παιδιά από νεαρή ηλικία έρχονται σε επαφή με το τένις με διασκεδαστικό τρόπο προάγοντας τη σωματική και ψυχική υγεία και έτσι ωριμάζουν ψυχοκινητικά. Μαθαίνουν από πολύ μικρή ηλικία να επικοινωνούν, να συνεργάζονται να κοινωνικοποιούνται και να συναναστρέφονται με άλλα παιδιά της ηλικίας τους. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τους εργαζόμενους γονείς να περάσουν εποικοδομητικό χρόνο με τα παιδιά τους. Επίσης γίνεται η προεργασία για να ενταχθούν ομαλά στο επόμενο επίπεδο.

• Level 2
Αφορά παιδιά 4-5 ετών. Τα παιδιά μαθαίνουν τα βασικά χτυπήματα του τένις (forehand, backhand, servis, volle) καθώς και τους κανόνες του παιχνιδιού. Χρησιμοποιείται συνδυαστικά ασκησιολόγιο play&stay (Παγκοσμίως αναγνωρισμένη μέθοδος εκμάθησης mini tennis) και εκμάθηση των χτυπημάτων με τροφοδοσία και διόρθωση από τον προπονητή.

• Level 3
Αφορά παιδιά 6-8 ετών. Τα παιδιά αρχίζουν να κάνουν ανταλλαγές μεταξύ τους στα mini tennis courts και προετοιμάζονται για την ομαλή ένταξη τους στα κανονικού μεγέθους courts έχοντας όλα τα εφόδια και τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες

Σε όλα τα levels δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών, στην εκμάθησή τους να συνεργάζονται και να συνυπάρχουν με παιδιά της ηλικίας τους και αναπτύσσονται οι ψυχικές και κινητικές τους δεξιότητες μέσα από τα μαθήματα αλλά και τα παιχνίδια.

Η ομάδα του Mini Tennis Club αποτελείται από καθηγητές tennis καταρτισμένους για το επίπεδο του baby και του mini tennis. Βασικός στόχος, πλην της εκμάθησης του tennis, αποτελεί να έρθουν σε επαφή τα παιδιά από τα πρώτα τους έτη, με τον εξοπλισμό και τη νοοτροπία του tennis μέσω παιχνιδιού και με τη συμμετοχή των γονέων τους. Με αυτόν τον τρόπο το Mini Tennis Club δίνει έμφαση στη σχέση γονέα – παιδιού καθώς έτσι συμβάλλει στην εξασφάλιση ποιοτικού χρόνου για να περάσουν μαζί.

Πηγή: https://www.infokids.gr/mini-tennis-club-mikroi-tenistes-pantos-kairou-en-d/

Book your trial now

* Η ομάδα μας θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας για την επιβεβαίωση του ραντεβού.

Ενημέρωση Covid

Η ομάδα της Mini Tennis Club τηρεί όλα τα πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας. Στο χώρο μας εισέρχονται μόνο εμβολιασμένοι / νοσήσαντες ενήλικες. Τα παιδιά άνω των τεσσάρων ετών εισέρχονται μόνο με αρνητικό self test 24ώρου. Η χρήση της μάσκας είναι απαραίτητη για όλους τους ενήλικες. Ο χώρος μας είναι Covid Free, το προσωπικό μας πλήρως εμβολιασμένο.

info@atwa.gr