Η ομάδα μας

Ο Γιώργος Πετρόπουλος, εμπνευστής, ιδρυτής και προπονητής του Mini Tennis Club, με πολυετή προπονητική πείρα, σχεδίασε σε συνεργασία με έμπειρους προπονητές και ειδικούς επιστημονικούς συνεργάτες δραστηριότητες κατάλληλες για παιδιά κάθε ηλικίας. Στόχος του Γιώργου είναι να καταφέρει, όχι μόνο να εισάγει τα μικρά παιδιά στον κόσμο του τέννις, αλλά και να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το συγκεκριμένο άθλημα σε ψυχικό, πνευματικό και σωματικό επίπεδο. Γνωρίζει καλά πως συναναστροφή με τα άλλα παιδιά αλλά και η διαφορετική συνθήκη συνύπαρξης με τους γονείς, εμπλουτίζει σημαντικά των εσωτερικό κόσμο των παιδιών.

Η Νάση Κανελλοπούλου έχει σπουδάσει επικοινωνία και διεθνείς σχέσεις. Οραματίστηκε τη δημιουργία του Mini Tennis Club μαζί με τον Γιώργο Πετρόπουλο και αναλαμβάνει τους δικούς της τομείς στην υλοποίηση των καθημερινών ευθυνών. Η Νάση είναι το δημιουργικό μυαλό, είτε σε εικαστικό επίπεδο είτε σε επικοινωνιακό. Επίσης, είναι εκείνη που διατηρεί άμεση και διαρκή επαφή με τους γονείς ενώ αναλαμβάνει την παρουσίαση του έργου και το μηνύματος του Mini Tennis Club προς τα έξω.

X

Open Day!!

27 Οκτωβρίου και ώρα 16:00


Το Mini Tennis Club ανοίγει τις πόρτες του στις 27 Οκτωβρίου, διοργανώνοντας open day event στις εγκαταστάσεις του στην Αγία Παρασκευή.
Η εκδήλωση, όπως και το club, αφορά σε παιδιά 2 έως 8 ετών, τα οποία θα γνωρίσουν το άθλημα και τις εγκαταστάσεις μέσα από ενδεικτικά μαθήματα και παιχνίδια, ανάλογα με το ηλικιακό level τους.