Υπηρεσίες

Διοργάνωση Πάρτυ-Γνωριμία με το άθλημα

Ο χώρος μας ενδείκνυται και για τα πάρτυ (γνωριμία με το άθλημα) των παιδιών, καθώς παρέχει την απαραίτητη ευρύχωρη κλειστή αίθουσα, ασφάλεια αλλά και διασκέδαση με παιχνίδια και άθληση. Είναι αποδεδειγμένο πως τα παιδικά πάρτυ που περιλαμβάνουν οργανωμένη απασχόληση είναι τα πιο επιτυχημένα και εύκολα για τους γονείς. Καλέστε μας για να κανονίσουμε τα πάντα με τον καλύτερο τρόπο!

Mini tennis club on the go

To Mini Tennis Club πηγαίνει βόλτες και μπορεί εύκολα να βρεθεί στον χώρο που επιθυμεί κάποιος ώστε να διασκεδάσει και να απασχολήσει παιδιά όπου εσείς επιλέξετε να κάνετε το πάρτυ ή την εκδήλωσή σας. Επικοινωνείτε λοιπόν μαζί μας και εμείς θα έρθουμε στον χώρο σας για να διασκεδάσουμε και ταυτόχρονα να καλωσορίσουμε τους μικρούς μας φίλους στο άθλημα του τένις. Πολλά παιχνίδια, γεμάτα χρώματα και εκπλήξεις, αλλά και άλλες αμέτρητες επιλογές για τους μικρούς μας φίλους χωρίς να κάνετε βήμα! Για events που θα μείνουν αξέχαστα.

Διατροφολόγος

Το mini tennis club συνεργάζεται με τη γιατρό Βήχα Ειρήνη ενδοκρινολόγο, διαβητολόγο και ειδική στον μεταβολισμό. Για τα μέλη του club παρέχεται επίσκεψη στο ιατρείο για μέτρηση βασικού μεταβολισμού, διατροφικές συμβουλές και κλινική εκτίμηση του ύψους και βάρους του παιδιού στην τιμή των 30 ευρώ. Οι υπηρεσίες παρέχονται από την γιατρό στο ιατρείο της στην Κηφισιά, Αγίου Δημητρίου 3. Για ραντεβού μπορείτε να καλέσετε στο τηλ. 210 8015663.

Εξοπλισμός

Ο εξοπλισμός του Mini Tennis Club είναι πολύ πλούσιος, εξαιρετικά προσεγμένος και επιμελώς διαλεγμένος και ασφαλώς… πολύχρωμος. Ρακέτες παιδικές, χαμηλό φιλέ, ειδικές ελαφριές μπάλες αφρού και μικρής συμπίεσης, πολύχρωμοι πλαστικοί στόχοι και πολλά άλλα βοηθούν τα μικρά παιδιά να μάθουν το τέννις πολύ γρήγορα και ταυτόχρονα με ψυχαγωγικό τρόπο.

X

Open Day!!

27 Οκτωβρίου και ώρα 16:00


Το Mini Tennis Club ανοίγει τις πόρτες του στις 27 Οκτωβρίου, διοργανώνοντας open day event στις εγκαταστάσεις του στην Αγία Παρασκευή.
Η εκδήλωση, όπως και το club, αφορά σε παιδιά 2 έως 8 ετών, τα οποία θα γνωρίσουν το άθλημα και τις εγκαταστάσεις μέσα από ενδεικτικά μαθήματα και παιχνίδια, ανάλογα με το ηλικιακό level τους.