Η φιλοσοφία μας

Τέννις για όλα τα μικρά παιδιά και κάθε εποχή του χρόνου – βρέξει χιονίσει κυριολεκτικά!

Ο Γιώργος Πετρόπουλος και η Νάση Κανελλοπούλου δημιούργησαν έναν υπέροχο χώρο, το Mini Tennis Club, τον μοναδικό χώρο στην Ελλάδα όπου μικρά παιδάκια, από την ηλικία μόλις των 2 ετών, εντρυφούν σταδιακά στο άθλημα και πάνω από όλα εισάγονται στη φιλοσοφία του αθλητισμού και της παρέας, του συναγωνισμού, της συνεργασίας και της ευγενούς άμιλλας ενώ αναπτύσσεται με τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο, μέσω του ομαδικού παιχνιδιού δηλαδή, η κοινωνικότητά τους και κάθε τους δεξιότητα, εγκεφαλική και σωματική. Η εξελικτική αυτή διαδικασία αντικατοπτρίζεται στα διαφορετικά levels που έχουν διαμορφώσει που βασίζονται κατά κύριο λόγο στην ηλικία. Μετά τα οχτώ τους χρόνια, συστήνουμε πλέον τα παιδιά σε εξωτερικούς συνεργάτες που ασχολούνται εξίσου σοβαρά με το τέννις.

Το Mini Tennis Club περιλαμβάνει δραστηριότητες και παιχνίδια με τη χρήση ρακέτας και με ειδικά μπαλάκια κατάλληλα για τους μικρούς μας φίλους. Η ικανοποίηση αλλά και η διασκέδαση των παιδιών αποτελεί το βασικό μέλημα καθώς το πρώτιστο, που είναι η ασφάλεια, είναι εξασφαλισμένο. Η ύπαρξη ορίων και κανόνων αποτελεί ένα ακόμη μέλημά μας, απαραίτητο για την ομαλή διεξαγωγή της προπόνησής τους αλλά και σημαντικό πλεονέκτημα για την ενήλικη ζωή τους. Φωτεινή κλειστή αίθουσα προπονήσεων και πεντακάθαρα αποδυτήρια υποδέχονται τους μικρούς μας φίλους ενώ έχει προβλεφθεί και ειδικός χώρος για τους γονείς που περιμένουν και δεν συμμετέχουν στο παιχνίδι.

X

Open Day!!

27 Οκτωβρίου και ώρα 16:00


Το Mini Tennis Club ανοίγει τις πόρτες του στις 27 Οκτωβρίου, διοργανώνοντας open day event στις εγκαταστάσεις του στην Αγία Παρασκευή.
Η εκδήλωση, όπως και το club, αφορά σε παιδιά 2 έως 8 ετών, τα οποία θα γνωρίσουν το άθλημα και τις εγκαταστάσεις μέσα από ενδεικτικά μαθήματα και παιχνίδια, ανάλογα με το ηλικιακό level τους.