Νέα και τύπος

SUMMER EDUCATIONAL CAMP

Το καλοκαιρινό εκπαιδευτικό Camp του Mini Tennis Club απευθύνεται σε παιδιά 4-9 ετών που θέλουν να παίξουν, να διασκεδάσουν, να μάθουν τένις, να συναγωνιστούν και να χαρούν την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών και σε γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να γνωρίσουν τις βασικές αρχές του τένις ενώ θα βρίσκονται προστατευμένα από την εξαντλητική ζέστη και τον δυνατό ήλιο.

Στόχος μας είναι τα παιδιά να περνούν όμορφα και οι γονείς να είναι ξέγνοιαστοι ακόμα και αν τα σχολεία έχουν κλείσει.

23/12/2018 ~ Christmas Οpen Day Event

Με πολλή χαρά και γιορτινή διάθεση διεξήχθη το 2 ο Open Day στις εγκαταστάσεις του Mini Tennis Club! Παιδιά και γονείς, γνώρισαν τα μυστικά του τέννις δίπλα στο χριστουγέννιατικο δέντρο μας και κατανόησαν όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το πρώτο indoor tennis club της Ελλάδας.

**Ευχαριστούμε θερμά το Βιολογικό Χωριό Βριλησσίων για την προσφορά των νόστιμων και βιολογικών σνακς! Τα πιο υγιεινά πατατάκια ξετρέλαναν τους μικρούς μας φίλους.

23/12/2018 ~ Athens Voice

Η προσφορά του Mini Tennis Club, δώρα μαθημάτων, για το Χριστουγεννιάτικο τεύχος της Athens Voice.

Δεκέμβριος 2108 ~ kidshub.gr οδηγός πολιτισμού για παιδιά

«Περιλαμβάνει δραστηριότητες και παιχνίδια με τη χρήση ρακέτας και με ειδικά μπαλάκια κατάλληλα για τα παιδιά. Ετσι αποκτούν από μικρή ηλικία ένα ισχυρό κίνητρο για μάθουν να παίζουν τένις»

23/11/2018 ~ άρθρο tennisnews.gr

«Kαι ναι, κυριολεκτούμε! Το πρώτο indoor tennis club για παιδιά, και μάλιστα πολύ μικρά παιδιά, στην Ελλάδα είναι πραγματικότητα για να προσφέρει την απόλαυση του αθλήματος σε μικρούς φίλους και να τους εισάγει στη μαγεία του... βρέξει χιονίσει!»

27/11/2018 ~ infokids.gr τα πάντα για το παιδί και τους γονείς

«Mini Tennis Club: Μικροί τενίστες παντός καιρού εν δράσει»

7/11/2018 ~ Αρθρο στο epixeiro.gr

«Βασικός αντίπαλος στο επάγγελμα του προπονητή tennis είναι οι καιρικές συνθήκες, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο Γιώργος Πετρόπουλος μέσα από τα δέκα χρόνια καριέρας που μετρά στα γήπεδα»

27/10/2018 ~ Open Day Event

Το Mini Tennis Club άνοιξε τις πόρτες του στις 27 Οκτωβρίου του 2018, διοργανώνοντας ένα ζωντανό και διασκεδαστικό open day event στις εγκαταστάσεις του στην Αγία Παρασκευή. Η εκδήλωση, όπως και το club, αφορούσε σε παιδιά 2 έως 8 ετών, τα οποία είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα και τις εγκαταστάσεις μέσα από ενδεικτικά μαθήματα και παιχνίδια, ανάλογα με το ηλικιακό level τους.

X

Open Day!!

27 Οκτωβρίου και ώρα 16:00


Το Mini Tennis Club ανοίγει τις πόρτες του στις 27 Οκτωβρίου, διοργανώνοντας open day event στις εγκαταστάσεις του στην Αγία Παρασκευή.
Η εκδήλωση, όπως και το club, αφορά σε παιδιά 2 έως 8 ετών, τα οποία θα γνωρίσουν το άθλημα και τις εγκαταστάσεις μέσα από ενδεικτικά μαθήματα και παιχνίδια, ανάλογα με το ηλικιακό level τους.